Előfizetői tartalom

Új szervezet harcol a szén-dioxid-kibocsátási elszámolások fejlesztéséért

Portfolio
Közösen lép fel a világ mintegy húsz szervezete, hogy felgyorsítsák a megbízható széndioxid-kibocsátási elszámolások fejlesztését. A februárban San Franciscoban létrehozott Carbon Call aláíróinak célja, hogy megteremtsék az átjárhatóságot a különböző szén-dioxid-elszámolási rendszerek között, és biztosítsák a naprakész, tudományos eredményekhez való hozzáférést - szerepel a KPMG közleményében.

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának megbízható mérése és adminisztrációja kritikus fontosságú a klímavédelemmel kapcsolatos elszámoltathatósághoz. A The Washington Post elemzése szerint a be nem jelentett szén-dioxid-kibocsátás évente 8,5 és 13,3 milliárd tonna között lehet. A jelentéstétel rendszere napjainkban adatminőségi problémákkal, mérési és jelentési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés