Előfizetői tartalom

Új csúcsra ugrott az UBM árbevétele és nyeresége az elmúlt fél évben

Portfolio
92 milliárd forintos árbevétel mellett 2,3 milliárd forintos EBITDA-val zárta 2021 második fél évét a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett UBM csoport. A hazai takarmányiparban piacvezető csoport az emelkedő alapanyagárak által meghatározott, dinamikusan változó környezetben tudott növekedni, miközben több kapacitásbővítő beruházást készített elő, melyek a következő években tovább bővíthetik a régióban is meghatározó pozíciójú vállalat árbevételét és nyereségét.

Közel három évtizedes történetének egyik legintenzívebb időszakában ért el rekordmagas árbevételt és nyereséget a magyar tulajdonú UBM csoport. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett UBM Holding tavaly ősszel szerezte meg Magyarország piacvezető takarmánygyártó vállalatcsoportjának, az UBM Trade Zrt-nek közel 100 százalékát. A lépéssel a magyar gazdaság egyik legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés