Előfizetői tartalom

Csúnya lefordulás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Jól indult a nap az európai tőzsdéken, miután tegnap nagy ralit láttunk az USA-ban, azonban a kezdeti lendület a délelőtt végére alábbhagyott valamelyest, miután megjelentek a friss GDP és inflációs adatok az eurozóna gazdaságáról. Ehhez képest Amerikában már a nyitásban lefordultak a tőzsdék a tegnapi rali után, amiben részben szerepet játszanak az Amazon csalódást keltő számai. A nyitás után folyamatosan romlott a hangulat, végül a napi mélypontjuk közelében zártak a vezető amerikai részvényindexek.

2022. április 29. 22:04 Megosztás Kövér mínuszok A Dow Jones 2,8 százalékot esett, az S&P 500 3,6 százalékkal került lejjebb, a legrosszabban a tech szektor teljesített, a Nasdaq 4,1 százalékot esett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés