Előfizetői tartalom

Örökre elfelejthetjük a nyelvtanulást a Google új termékével?

Portfolio
Egy évtizeddel a Google Glass debütálása és bukása után a Google egy új okosszemüveget mutatott be, amely tiszavirág-életű elődjével ellentétben nem úgy néz ki, mintha egy B-filmes rendező sci-fijéből lépett volna elő, hanem egy sokkal hagyományosabb kinézetet kapott. Az új eszközt a Google I/O fejlesztői konferenciáján mutatták be sok más termék mellett, és talán a legmeglepőbb funkció, amelyet megosztottak vele kapcsolatban, hogy képes lesz élőben fordítani és feliratozni a beszélt nyelvet.

A Google fejlesztői szerint az új eszköz célja, hogy hidat képezzen a valóság és a techcég által fejlesztett szolgáltatások, például a keresés és a térkép, virtuális "univerzumai" között. A cég elmondása szerint hosszú évek óta fejleszti a Google Translate-et is, amely most, ebben az eszközben egy új szintre fog eljutni. Nem mellesleg, a profit növelése szempontjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés