Előfizetői tartalom

Jó volt a hangulat a piacon, emelkedéssel zárt a magyar tőzsde

Portfolio
Múlt héten visszpattantak az amerikai és a vezető nyugat-európai tőzsdék a korábbi hetek gyenge teljesítménye után. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken is jó volt a hangulat, részben annak köszönhetően, hogy Sanghajban enyhítik a vírus miatti korlátozó intézkedéseket. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt is alapvetően pozitív mozgásokat lehetett látni, az amerikai tőzsdék azonban a Memorial Day ünnepe miatt zárva tartanak. Mindemellett ma elkezdődött a kétnapos uniós csúcs, ahol az olajembargó kérdése lehet elsősorban terítéken, kérdés, sikerül-e meggyőzni a magyar kormányt az újabb szankció támogatásáról.

2022. május 30. 17:22 Megosztás Jó volt ma a hangulat Az európai piaczáráshoz közeledve továbbra is jó a hangulat, a BUX a mai 0,3 százalékos emelkedésével az európai mezőny végén szerepelt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés