Előfizetői tartalom

Új logót választott az étteremláncnak az orosz McDonald's új tulajdonosa

Portfolio
Május közepén jelentette be a McDonald's, hogy kivonul Oroszországból, nem sokkal később az is kiderült, hogy a vállalat oroszországi éttermeit egy korábbi licensztulajdonos veszi át, most pedig megmutatták az oroszországi gyorsétteremlánc új logóját is. Az új márkajelzésen egy kör és két vonal látható, amelyek állítólag egy hamburgert és két sült krumplit jelképeznek.

A logó zöld háttere a termékek és a szolgáltatás minőségét szimbolizálja, amelyet vendégeink megszoktak - mondta a Sistema PBO szóvivője a TASS-nak. Az Izvesztyija szerint a Sistema PBO nyolc lehetséges nevet nyújtott be az új lánc számára a Roszpatenthez, amely a szellemi tulajdonért felelős orosz kormányzati ügynökség. A jelentések szerint a megfontolás alatt álló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés