FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Ez lenne az ideális családi autó 2022-ben?

Friss dizájnnal, jó összeszerelési minőséggel, a korábbiaknál nagyobb utastérrel, minőségi anyagokkal, alap áron is komoly biztonsági arzenállal veszi fel a versenyt az aktuális Nissan Qashqai a közepes méretű városi terepjárók között a versenytársakkal, amikből van bőven, ugyanis a Qashqai sűrű mezőnybe érkezett, gyakorlatilag alig van már olyan autógyártó, amelyiknek ne lenne ebben a méretben SUV-ja. Leteszteltük a Nissan városi terepjáróját, ami igazi családi autó, sok hellyel, kényelemmel, biztonsággal. Azt is eláruljuk, mi miért nem a tesztelt modellt választanánk, és hogy hogyan lehet okosan elkölteni a pénzünket, ha Qashqait vennénk.

Külső A mostani Qashqai az eddigi legszebb, legarányosabb formájú, ami persze részben bázishatás, volt honnan javulni. Ez nem a Nissan hibája, egyszerűen idő kellett, hogy az autógyártók megtanuljanak SUV-t rajzolni, a később érkezők nagy helyzeti előnnyel indultak, de akik korán beszálltak a városi terepjárók piacára, azok végigjárták az utat a széteső dizájnú, aránytalan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés