Előfizetői tartalom

Itt a dátum, mikor lesz végre vége a tőzsdei zuhanásnak

Portfolio
Nagy esés volt a világ tőzsdéin az elmúlt hónapokban, beköszöntött a medve piac, a trend egyértelműen lefelé mutat, és a statisztikák alapján még csak valahol az esés felénél tarthatunk. Hogy meddig tarthat a lejtmenet? A Bank of America statisztikái alapján megvan a dátum, hogy mikor érheti el a piac a mélypontját. Egy kis játék a számokkal.

Csámcsogás és zabálás A Bank of America adatgyűjtése szerint az elmúlt 140 évben a mostani már a 20. medve piac, aminek lehet, hogy még csak a közepénél tartunk, ugyanis a (S&P 500-ra vonatkozó) statisztikák szerint az átlagos bear market 37 százalékos eséssel jár és 289 napig tart. Arra az elemzőház is felhívja a figyelmet, hogy a múltbeli események semmilyen előrejelzést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés