Előfizetői tartalom

Nagy a nyomás, de a Richter még mindig jelen van Oroszországban

Portfolio
Ukrajna felől rendszeresen, szinte naponta érkeznek a Richterhez üzenetek, megkeresések kormányzati szinten, de máshonnan is, hogy gondolják át az oroszországi jelenlétüket. Nemrég elfogadtak egy törvényjavaslatot, ami lehetővé teszi, hogy visszavonják azon gyógyszercégek törzskönyveit, amelyeknek oroszországi érdekeltségeik vannak, de készül egy másik javaslat is, amely az érintett cégek ingatlanjainak állami átvételéhez teremti meg a törvényi alapot, nyilatkozta Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója a HVG-nek.

A Richter továbbra is jelen van Oroszországban, annak ellenére, hogy több oldalról is nagy a nyomás, hogy - más nyugati gyógyszergyártókkal egyetemben - vonuljon ki. Azt Orbán Gábor is elismeri, hogy Ukrajna felől rendszeresen, szinte naponta érkeznek hozzájuk üzenetek, megkeresések kormányzati szinten, de máshonnan is, hogy gondolják át az oroszországi jelenlétüket. Nemrég...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái