Előfizetői tartalom

Nagyot gurított az Amazon, durván elkezdett ralizni az árfolyam

Portfolio
Az Amazon árfolyama több mint 12 százalékot ugrott a tegnapi piaczárás utáni kerekedésben, miután a vállalat a vártnál jobb második negyedéves bevételről számolt be. Emellett azt is kedvezően fogadták a befektetők, hogy a cég az elemzői várakozásokhoz képest erős előrejelzést adott a folyó negyedévre vonatkozóan, és a menedzsment optimista üzeneteket fogalmazott meg a fogyasztók költési szokásainak megváltozásáról, amellyel kapcsolatban az elmúlt napokban több figyelmeztetés is érkezett más kiskereskedelmi cégektől.

A fontosabb számok Íme, hogyan teljesített a vállalat: Árbevétel: 121,23 milliárd dollár a várt 119,09 milliárd dollárral szemben. EPS: 20 centes veszteség. Íme, hogyan teljesítettek az Amazon más kulcsfontosságú szegmensei a negyedév során: Amazon Web Services: 19,7 milliárd dollár a várt 19,56 milliárd dollárral szemben. Reklám: 8,76 milliárd dollár a várt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés