Előfizetői tartalom

Betett a gyenge forint a Waberer'snek, de így is szép lett a negyedév

Portfolio
Bár az első negyedévben még jelentős lassulást mutattak a Waberer's számai, úgy tűnik, hogy a cégnek sikerült kezelnie a szabályozói oldali negatív költséghatásokat, és jól lavírozik a kihívásokkal teli, és nehezen előrejelezhető környezetben, hiszen mindhárom szegmens pozitív eredményt tudott termelni a második negyedévben. Az árbevétel már a járvány előtt, 2019-es szinten jár, EBIT soron pedig 2016 óta a legjobb eredmény érte el a cég. A gyenge forint viszont a Waberer's-nél is éreztette hatását, és jelentősen rontotta a nettó profitot.

Betett a gyenge forint Közzétette legfrissebb számait a Waberer’s, a cég árbevétele a második negyedévben 15,5 százalékkal 173,2 millió euróra nőtt a tavalyi második negyedévhez képest. Ehhez hozzájárult, hogy az ITS (Nemzetközi fuvarozás) és az RCL (Regionális kontrakt logisztika) szegmensben is nőttek a bevételek, a biztosítási üzletágat magába foglaló Egyéb szegmens...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái