Előfizetői tartalom

Folytatódik Elon Musk és a Twitter drámája

Portfolio
A Twitter csütörtökön elutasította Elonk Musk - egy delaware-i bírósági beadványban tett - állításait, melyek szerint a milliárdost rákényszerítették a közösségi médiavállalat megvásárlásáról szóló üzlet aláírására. Musk a titkosított keresetet még múlt pénteken nyújtotta be, azonban csak csütörtökön hozták nyilvánosságra azt.

Musk szerint a Twitter rá akarta szedni őt a 44 milliárd dolláros fúziós megállapodás aláírására. Ez a történet ugyanolyan valószínűtlen és tényekkel ellentetés, mint amilyennek hangzik - áll a Twitter által csütörtökön közzétett beadványban. A San Franciscó-i székhelyű vállalat arra próbálja kényszeríteni Muskot, hogy végigvigye az üzletet, valamint azzal vádolja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés