Előfizetői tartalom

Holnap kezdődik a Sziget fesztivál - Ezekből az országokból érkeztek a legtöbben

Portfolio
Holnap kezdődik a Sziget fesztivál, a szervezők tájékoztatása szerint az első napra kiadható belépők több mint 95%-a már gazdára talált, de a pénteki és a szombati nap is közel áll a telt házhoz. A magyarok után, holland és brit vendégekből lesz a legtöbb, de az idei statisztika szerint vásároltak jegyet Dominikáról és a Salvadori Köztársaságból is.

A várhatóan nagy forgalmat illetve teltházat ígérő napok miatt a szervezők a belső forgalmat újratervezték, és úgy alakították ki az útvonalakat, hogy a beengedésnél és egy-egy nagyobb koncert utáni távozási hullámnál a lehető legbiztonságosabb módon oldják meg a tömegirányítást. Sziget 2022 – a számok tükrében A fesztiválra idén összesen 103 országból érkeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés