Előfizetői tartalom

Folytatódhat a kriptopiaci tél, borzalmas negyedéven van túl a Coinbase

Portfolio
A Coinbase részvényei jelentősen esést követően emelkedni tudtak a szerdai napon annak ellenére, hogy a kriptotőzsde közölte, hogy a volumenek és a havi felhasználók száma alacsonyabb lehet a jelenlegi negyedévben az előző negyedévhez képest, mivel továbbra is folytatódik az alacsony volumenű, gyenge kriptopiaci aktivitás.

A vállalat eredményei a következőképpen alakultak a második negyedévben: A vállalat 1,09 milliárd dolláros, részvényenkénti 4,98 dolláros nettó veszteséget könyvelt el, ami jelentősen alulmarad az egy évvel ezelőtti 1,61 milliárdos bevételhez, és 6,42 dolláros részvényenkénti nettó nyereséghez képest. A FactSet által követett elemzők előzetesen 2,47 dolláros részvényekénti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés