Előfizetői tartalom

Kriptós piramisjáték-gyanús befektetésre figyelmeztet az MNB

Portfolio
A piramisjáték egyes jegyeit hordozó multi level marketing terméket reklámoznak a közösségi médiában HyperVerse néven, mely a korábbi HyperFund rendszer újragondolása  - olvasható az MNB közleményében. Az MNB nem felügyeli a kriptovalutákhoz kötődő kereskedelmi ügyleteket. Ezen eszközök árfolyama kiszámíthatatlan, hiányoznak a károsultakat védő garanciaintézmények, s bűncselekmények elkövetésére is felhasználhatják őket. A jegybank figyelmeztetést adott ki honlapján, kérve a fogyasztókat: kellő körültekintéssel járjanak el e termékeknél.

Banking Technology 2022 A banki kiberbiztonsággal kiemelten foglalkozunk október 6-ai Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés A magyarországi közösségi médiában az utóbbi időben egyre gyakrabban hirdetett HyperFund multi level marketing (MLM) típusú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés