Előfizetői tartalom

Valóságos összeomlás a mémrészvényeknél

Portfolio
Nagyot estek ma a mémrészvények, amíg a Bed Bath & Beyond részvényei az elmúlt napok őrült ralija és az azt követő bejelentések hatására meredek esésnek indultak, addig az AMC esetében az iparágat érintő negatív hírek, és az igencsak elromló nemzetközi piaci hangulat mellett fontos megjegyezni, hogy ma debütált a vállalat APE elsőbbségi részvénycsomagja, melynek értelmében az AMC és az APE részvények együttese felel meg a péntek esti záróárnak megfelelő értékkel.

Bajban a mozik, az AMC lenne a következő áldozat? Ahogy arról múlt hét végén a Portfolio is beszámolt, a Wall Street Journal információi szerint a Cineworld Group, a világ második legnagyobb mozilánc-üzemeltetője csődeljárást készül kezdeményezni, alig néhány nappal azután, hogy arra figyelmeztetett a vállalat, hogy a kasszasikerek hiánya rövid távon a likviditását fogja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés