Előfizetői tartalom

Jászai Gellért: a Vodafone-felvásárlás évtizedekre biztosíthatja a 4iG meghatározó piaci pozícióját

Portfolio
A 4iG-nek azért jó a Vodafone-felvásárlás, mert azzal sikeresen konszolidálhatja a piacot, a digitális infrastruktúrája – kiegészülve a Vodafone-éval – évtizedekre biztosíthatja a 4iG meghatározó piaci pozícióját, ami által egy olyan nemzeti szereplő jön létre a távközlési piacon, amely méretéből fakadóan bárkivel felveszi a versenyt hazai viszonylatban, és elég erős bázist fog jelenteni a csoport további nemzetközi terjeszkedéséhez, amelyet az eddigieknek megfelelően balkáni fókusszal folytat a 4iG, mondta el az Indexnek Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója.

A befektetők szempontjából fontosabb kijelentések az interjúból: Arra a felvetésre, hogy egyes szakértők szerint feleekkora összegből is meg lehetne vásárolni a Vodafone-t, Jászai elmondta, hogy ha valaki komolyan gondolja, hogy a Magyar Telekom értéke valóban annyi, mint amit a jelenlegi tőzsdei mutatók jeleznek, az kezdje el felvásárolni a társaság részvényeit a tőzsdén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés