Előfizetői tartalom

Megerősítette az MVM: elég október 15-ig befizetni az új gázszámlákat

Portfolio
A mai Kormányinfón szóba került az, hogy a nyugdíjkifizetéseket megelőző napokban jár le a szeptemberi gázszámlák októberi befizetési határideje, ami kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt közölte: elég október 15-ig befizetni a számlákat, és nem lesz ennek pénzügyi retorziós következménye. Röviddel ezután éppen ugyanilyen tartalmú megerősítő közleményt küldött el szerkesztőségünknek az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Amint mi is megírtuk olvasói számlakép alapján: október 6-7. körüli határidővel kellett volna befizetni sok fogyasztónak a szeptemberben megérkezett gázszámláját, így tehát az október 12. körül esedékes nyugdíjfizetés előtt, ez pedig sokaknak nagyon nehéz helyzetet okozott volna. Ráadásul ha a határidő után fizetne az ügyfél, akkor a magas jegybanki alapkamat alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés