Előfizetői tartalom

Chikán Attila: a professzionális energiabeszerzés most már minden vállalat kötelezettsége

Portfolio
Az energetikusok szerepe a vállalatoknál jelentősen megváltozott, két évtizede az energetikust valahol a telephely bal hátsó sarkában, két olajos rongy és egy hordó mellett átvágva lehetett megtalálni, aztán szép lassan beköltözött a főépületbe, most pedig a felsővezetés közelében foglal helyet, érzékeltette az energetikai átalakulásokat a Portfolio Energy Investment Forumon tartott előadásában ifj. Chikán Attila, az Alteo vezérigazgatója, a BCSDH elnöke.

Most már nem azt mondjuk, hogy lehetőség van arra, hogy energiastratégiája legyen egy vállalatnak, hanem azt, hogy kötelessége, hogy energiastratégiája legyen, kezdte előadását Chikán Attila. Két dologban egyetért az elemzők többsége: az egyik az, hogy nem fognak visszatérni azok a szép idők, amikor 20 euró volt a gázár, és plusz mínusz 2 eurónyit volt volatilis,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés