Előfizetői tartalom

Most indul csak igazán a Masterplast-sztori?

Portfolio
Szerdán elindult a Masterplast újonnan kibocsátandó részvényeinek lakossági jegyzése, amelynek keretein belül 8-10 milliárd forintos összeget vonna be a szigetelőanyag-gyártó vállalat növekedési tervei finanszírozására. A Portfolio befektetői klubján a Masterplast vezetői és a részvényjegyzést szervező OTP szakértői beszéltek az iparági környezetről, a cég kilátásairól és stratégiájáról, valamint a részvénykibocsátás részleteiről. Megnéztük, hogy mennyit érhetnek most a Masterplast részvényei az OTP elemzői szerint, de szó esett arról is, hogy milyen intézményi keresletre lehet számítani és hogy hogyan alakul ki a végső ár.

Mit gondol az elemző a Masterplastról? Sándor Dávid, az OTP Global Markets vezető befektetési stratégája elemzői szemmel mutatta be a Masterplastot, arra keresve a választ, hogy mennyit érhetnek a vállalat részvényei. Az elmúlt két évben látott részvényárfolyam-emelkedés egy fundamentálisan alátámasztott erős növekedési sztori volt a Masterplastnál. A közelmúltban komoly...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái