Előfizetői tartalom

A nap végére megint beütötték az amerikai tőzsdéket

Portfolio
Ma reggel publikálta a KSH a szeptemberi inflációs adatokat, amelyek 20,1 százalékos emelkedésről számoltak be, erre 1996 óta nem volt példa Magyarországon, az adatok közzétételét követően ismételten történelmi mélypontra gyengült a forint és a magyar tőzsdén is negatív hangulatban telt a kereskedés. Európában is estek a tőzsdék ma, Amerikában pedig kifejezetten volatilis volt a nap, melynek végére jellemzőben mínuszba kerültek a vezető indexek.

2022. október 11. 22:03 Megosztás Újabb lefordulás lett a vége A kereskedés utolsó óráiban ismét lefordultak az amerikai tőzsdék, miután Andrew Bailey, a Bank of England kormányzója állítólag közölte a nyugdíjalap-kezelőkkel, hogy a központi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés