Előfizetői tartalom

Új vezetőkkel erősít a Netlock

Portfolio
Október elejétől új szakemberek csatlakoztak a Docler Holdinghoz tartozó Netlock Kft. vezetőségéhez. A teljes IT-operáció vezetését Tichy–Rács Bálint veszi át, akinek munkáját IT igazgató-helyettesként Horváth Ádám támogatja a jövőben. Bánhegyi Katalin pedig a marketing és PR terület irányításáért felel majd, mint kommunikációs igazgató.

Új vezetők irányítják október elejétől a Netlock IT-területét. Tichy-Rács Bálint igazgató az FGSZ Földgázszállító Zrt-től érkezett, ahol az IT terület megreformálásáért volt felelős. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett szakember a MOL Nyrt-nél kezdte karrierjét, ahol rövid időn belül már vezető pozíciót töltött be. 2017-ben kérték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés