Előfizetői tartalom

A magyar vállalatok egyik legnagyobb informatikai kihívása: a szent tehén dilemma

Giller Tamás, NEO Property Services
Ha úgy gondolod, hogy a céged digitalizálása nem úgy halad ahogy szeretnéd, esetleg nem vagy benne biztos, hogy jó úton haladtok, úgy érzed, hogy valami gond van, de nem tudod mi az, akkor érdemes lehet elolvasnod ezt a cikket. Valószínűleg paradigmaváltásra van szükséged, és meg kellene nézned a céged más irányból is, mások szemüvegén keresztül is. Biztos használtok valamilyen informatikai rendszert, ERP-t, CRM-t, PM modult, de ha évek óta ugyanazt bütykölgetitek, mint 20 éve, akkor lehet, érdemes lenne váltani már.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés