Előfizetői tartalom

A magyar vállalatok egyik legnagyobb informatikai kihívása: a szent tehén dilemma

Giller Tamás
Ha úgy gondolod, hogy a céged digitalizálása nem úgy halad ahogy szeretnéd, esetleg nem vagy benne biztos, hogy jó úton haladtok, úgy érzed, hogy valami gond van, de nem tudod mi az, akkor érdemes lehet elolvasnod ezt a cikket. Valószínűleg paradigmaváltásra van szükséged, és meg kellene nézned a céged más irányból is, mások szemüvegén keresztül is. Biztos használtok valamilyen informatikai rendszert, ERP-t, CRM-t, PM modult, de ha évek óta ugyanazt bütykölgetitek, mint 20 éve, akkor lehet, érdemes lenne váltani már.

Szakmai pályafutásom egy jelentős részében vállalatirányítási rendszerek tervezésével és bevezetésével foglalkoztam. Több olyan vállalkozással találkoztam, ahol egy bizonyos informatikai rendszer használatából és annak cseréjéből érzelmi kérdést csináltak a dolgozók vagy éppen a vezetők, legtöbbször persze a vezetők. „Mi ezt a rendszert használjuk évek óta, ezt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái