Előfizetői tartalom

Feltámadás előtt a bitcoin? Kezd megváltozni a viselkedése

Portfolio
Miután a bitcoin és a szélesebb digitális token szegmens masszív esést szenvedett el az év korábbi részében, egyesek már azon tűnődnek, hogy a kriptotél olvadozik-e, és a hangulat hamarosan megfordulhat. Az egyik ilyen óvatos reménysugár a Bank of America legújabb elemzéséből származik, amelyben a szerző Alkesh Shah borús képet fest a legtöbb eszközre vonatkozóan, mégis olyan képet, amelyben a kriptók hamarosan elkezdhetnek divergálni a többi eszköztől.

Optimista a Bank of America Az emelkedő kamatkörnyezet továbbra is nyomást gyakorol a kockázatos eszközökre, beleértve a digitális eszközök szektorát is - kezdi a BofA. Ugyan az elemzés szerint már látszódnak a kapitalizáció jelei, ami a tőzsdei fordulat szempontjából kulcsfontosságú, az árfolyamkockázatok továbbra is fennállnak. "Arra számítunk, hogy a blokklánc...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés