Előfizetői tartalom

Maga alá dönti-e a Meta Platformsot a céget sújtó problémahalmaz?

A 2022-es esztendő egyik legkomolyabb sztorija a Facebook-Meta Platforms tőzsdei mélyrepülése. Az eleve problémás részvénypiaci évben sok egyedi kihívással kell szembenéznie a közösségimédia-óriásnak. Az Apple adatszabályozási változtatásai, illetve a TikTok és a Google által generált verseny mellett a Fed monetáris politikai hátraarca is sújtja a céget. Van azonban a befektetők szemében egy egyre nagyobb speciális probléma a teljhatalmú Mark Zuckerberggel szemben is, nevezetesen az, hogy a vállalatvezető all-int tol a metaverzum víziójával kapcsolatban.

Ha a használatot és a kulturális befolyást nézzük, a TikTok teljesen megeszi az Instagram ebédjét, és a hirdetők általában ott szeretnének lenni, ahol a fiatal korosztály van Az idézet Kevin Roose-tól a New York Times újságírójától származik, aki 2021. október 4-én “Facebook Is Weaker Than We Knew” címmel írt egy tökéletesen időzített írást. Amikor ez az írás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés