Előfizetői tartalom

Jelentett a 4iG, még nagyobbra nőtt a cég

Portfolio
Tovább növekedett a harmadik negyedévben a 4iG, de a teljes képhez hozzátartozik, hogy olyan ütemben vásárol fel a cég vállalatokat, hogy az előző évhez viszonyított összehasonlításnak nem sok értelme van. Az első háromnegyed évben a 4iG Csoport árbevétele 196,7 milliárd forint volt, az EBITDA meghaladta az 55,1 milliárd forintot, az EBITDA-marzs pedig a 28 százalékot. A gazdasági környezet negatív hatásait a 4iG is érzi, ugyanakkor a vállalatok integrációja biztosíthatja a növekedést - derül ki a cég gyorsjelentéséből.

A 4iG Csoporthoz az elmúlt években csatlakozott vállalatok integrációjával folyamatosan tudta növelni az eredményeit és ez 2022. harmadik negyedévében sem volt másként – derül ki a cég negyedéves gyorsjelentéséből. A társaság működési hatékonyságát jelentősen javították a harmadik negyedévben bekövetkezett strukturális változások. Szeptember 1-én új vállalatirányítási...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái