Előfizetői tartalom

Rendkívüli! Sejtelmes kormánydöntés jelent meg a Dunaferről

Portfolio
Rendeletben módosította a kormány a csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló törvényt, nem véletlen. Információink szerint minderre a Dunaferr ügye miatt került sor. Ha értesüléseink helytállóak és a rendelet szabályai életbe lépnek a dunaújvárosi vasmű esetében, akkor megindulhat a társaság felszámolása. Közben úgy tudjuk, hogy ez egyúttal lehetőséget is ad a helyzet rendezésére, új tulajdonos bevonásával. Az idő viszont sürgető, ugyanis a gyár leállítása az utolsó szakaszához érkezett.

A rendelet, ami valószínűleg a Dunaferről szól, de nincs benne a Dunaferr nevesítve Nagyon fontos rendeletet hirdetett ki a kormány kedd este a Magyar Közlönyben a Dunaferr szempontjából, ami egyébként sejtelmesre is sikeredett, mert a rendelet nem nevesíti a dunaújvárosi gyárat, viszont a megfogalmazásból egyértelműen be lehet azonosítani, hogy a veszélyhelyzeti intézkedés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái