Előfizetői tartalom

Úgy tűnik, 180 fokos fordulat van kibontakozóban az egyik legrégebbi hazai iparvállalatnál

Portfolio
Nagyot fordult a világ a dunaújvárosi vasművel, az ott dolgozó több ezer munkavállalóval és azok családjával, a várossal és az egész térséggel, csupán néhány hét leforgása alatt, szerencséjükre a kedvező irányba, legalábbis eddig. Ezt elkiabálni ugyanis még korai lenne, hiszen fontos hetek jönnek a jelenleg felszámolási eljárás alatt lévő ISD Dunaferr Zrt. számára, információink szerint január második hetében várható meghatározó jelentőségű tárgyalás a gyár jövőjét illetően.

Pontosan 4 héttel ezelőtt írtunk arról a magyar sajtóban elsőként, hogy a dunaújvárosi vasműt a teljes leállás veszélye fenyegeti. A december elején megjelent és rendelkezésünkre álló információik alapján komoly esély volt arra, hogy a térség egyik legfontosabb vállalkozása, és Magyarország nagy múltú iparvállalata (lassan 70 éves) már nem sokáig marad életben. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés