Előfizetői tartalom

Vegyes elmozdulások az amerikai tőzsdéken, kilenchavi csúcson az arany

Portfolio
Európában vegyesen zártak a vezető részvényindexek, és Amerikában is vegyes teljesítményt mutat a három vezető index az elmúlt napok emelkedését követően. Közben a dollár gyengülésével párhuzamosan a dollárban jegyzett arany ára kilenchavo csúcsra ért 1950 dollár közelében. Idehaza az MNB meglepő kötelező tartalékráta emelést jelentett be, amitől a forint jelentősen erősödött 7-8 havi csúcsra ért az euróval és a dollárral szemben, a magyar vezető részvényeknél viszont nem volt határozott irány.

2023. január 24. 22:31 Megosztás Vegyes lett a vége is Zárásra is vegyes képet mutatott a három vezető amerikai részvényindex: a Dow 0,3%-ot emelkedett, míg az S&P 0,1%-kal, a Nsadaq pedig 0,3%-kal süllyedt. Az arany fél százalékos emelkedéssel 1938...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés