Előfizetői tartalom

Új cég lépett a magyar tőzsdére

Portfolio
2023-ban is folytatja dinamikus bővülését a BÉT középvállalati platformja. A műanyagipari termékek széleskörű palettájának gyártásával, logisztikával és környezetgazdálkodással foglalkozó Vertikal Group a jelenkor értékeinek megőrzése mellett a dinamikus ám fenntartható növekedést, az értékláncok megőrzését, és a körforgásos gazdálkodást tűzte zászlójára - áll a közleményben. A magyar és multinacionális ügyfeleket is kiszolgáló, széles termékpalettával rendelkező társaság további növekedési terveinek megvalósítása érdekében döntött a nyilvános piacra lépés mellett.

Az év első Xtend-bevezetése keretében a Vertikal összesen 20 000 darab, egyenként 1 000 forint névértékű, 20 000 000 forint össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvénye jelent meg a platformon. A bevezetést kijelölt tanácsadóként a Navigator Investments támogatta. A társaság azért döntött a tőzsdére lépés mellett, hogy mind a környezetvédelem, mind...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái