Előfizetői tartalom

Belenyúl a kormány a lakásbiztosításokba, megjelentek az első felforgató elképzelések

Portfolio
Ahogy 2022 végére már egyértelműen kiderülhetett mindenki számára, a kormány "kezelésbe vette" a bankok után a biztosítási szektort is. Az egyes biztosítástípusok szabályozása is változni fog, ennek első felvonásaként most megjelentek a lakásbiztosítási verseny fokozására vonatkozó elképzelések, szám szerint négy. A témáról részletesen is szó lesz a Portfolio Biztosítás 2023 konferenciáján az illetékes miniszteri biztos és a jegybank szakértőjének a részvételével, érdemes lesz eljönni.

Biztosítás 2023 Külön panelbeszélgetés lesz konferenciánkon a lakásbiztosításokról, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés A pénzügyi szabályozás terén is fokozni kell a versenyképességet, ennek érdekében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium vezetésével megkezdődött egy olyan szabálymódosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés