Előfizetői tartalom

Sokkal nagyobb lehet a debreceni akkumulátorgyár vízigénye a városházi kommunikációnál

Portfolio
Már egy októberi, a magyar állam és a debreceni önkormányzat közötti együttműködési megállapodás műszaki leírása is azt tartalmazta, hogy a déli gazdasági övezet vízkapacitását óránként 1770 köbméterre, azaz napi 42480 köbméterre bővítik, éppen annyira, mint ami a minap a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal oldalán felbukkant, majd pontatlanságokra hivatkozva törölt, szakértői tanulmányban is benne volt, így ez jócskán meghaladja a városházi kommunikációban sulykolt napi legfeljebb 24 ezer köbmétert – mutatott rá cikkében a Szabad Európa.

Ebben visszaidézik, hogy a Debreciner az októberi megállapodásról, tehát a napi 42500 köbméteres vízkapacitás fejlesztésről, szóló cikke kapcsán azóta sem jelezte az önkormányzat, hogy pontatlanság lett volna, viszont az ugyanilyen adatot tartalmazó említett szakértői tanulmány azért tűnt el a kormányhivatali oldalról, mert állítólag pontatlan volt. Erről itt írtunk:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái