Előfizetői tartalom

Félsz a repüléstől? Kiszámolták, hol a legbiztonságosabb ülni a repülőgépen

Portfolio
A repülés a legbiztonságosabb utazási forma - halljuk napi szinten, de időről időre történnek tragikus balesetek, nem is olyan régen például Nepálban zuhant le egy utasszállító, 72 életet követelve. Gyakorlatilag elhanyagolható az esélye annak, hogy légibaleset áldozatai legyünk, autóba ülve összehasonlíthatatlanul nagyobb kockázatnak vagyunk kitéve, de sosem árt tisztában lenni azzal, hogy a statisztikák alapján hol a legbiztonságosabb ülni egy repülőgépen. A CNN légiközlekedési szakértőket kérdezett meg annak felderítésére, hogy melyik a legbiztonságosabb hely a repülőn vészhelyzet esetén.

Bizonyára nem sok olyan utazó van, aki az alapján foglal ülést a repülőgépre, hogy vészhelyzet esetén hol van a legnagyobb biztonságban. A legtöbben kényelem alapján választunk, mint a lábtér, vagy a mosdótól való távolság, de akik gyakran repülnek, azok rendszerint szeretnek kijárat közelébe ülni, hogy a leszállást követően minél kevesebb időveszteséggel el tudják...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái