Előfizetői tartalom

Nyilvánosságra került, kiknek van a legnagyobb vesztenivalójuk a kormány új lakásbiztosítási intézkedésein

Portfolio
Ismert, hogy egy jogszabálymódosítás eredményeképp minden lakásbiztosítás - a tényleges évfordulójától függetlenül - felmondható lesz március 31-re, így egyidőben 13 biztosító száll majd „kikényszerített” versenybe az ügyfelekért. A 2024-ben életbe lépő intézkedés nyomán a biztosítók várhatóan újraosztják a mintegy 170 milliárd forintos piacot - hívta fel a figyelmet a Biztosítási Elemző Központ, amely közölte az egyes biztosítók eddig nem nyilvános piaci részesedéseit is.

Biztosítás 2023 Rácz István, a Biztosítási Elemző Központ vezető elemzője is beszélni fog a Portfolio közelgő Biztosítás 2023 konferenciáján, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés A Gazdaságfejlesztési Minisztérium által az elmúlt év végén beígért versenyélénkítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés