Előfizetői tartalom

Jönnek az Oroszország elleni újabb szankciók, az atomenergia kimaradhat

Portfolio
Szerdán Brüsszelben ülnek össze az EU 27 tagállamának képviselői, hogy megvitassák az Oroszország elleni újabb szankciókat, amelyek az exporttilalom kiterjesztése mellett politikusokat és katonai vezetőket, valamint újabb négy orosz bankot is érinthetnek. Magyarország és Bulgária tiltakozása miatt az atomenergiát érintő szankciók várhatóan nem kerülnek napirendre.

"Számos politikus és katonai vezető ellen fogunk szankciókat bevezetni" - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke (címlapképünkön) a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tartott múlt heti csúcstalálkozó után. Az intézkedések bevezetéséhez az összes uniós tagállam egyhangú támogatására lenne szükség - írja a Reuters. A szélesebb gazdasági kérdéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés