Előfizetői tartalom

Összefeszülnek a németek és a franciák - Mi lesz így a nagy árampiaci reform nekibuzdulásból?

Portfolio
Ma megpróbálják áthidalni a tagállami energiaügyi miniszterek a nézeteltéréseiket abban az alapvető fontosságú kérdésben, hogy mennyire legyen jelentős az EU villamosenergia-piaci reformja. Két nagy táborra szakadtak a tagállamok az ügyben, és nemcsak a beavatkozás mélységében, hanem annak időzítésében és a lépésekben is van szembenállás, ami az uniós költségalapú versenyképesség súlyos kérdését is felvető kérdést folyamatosan napirenden tartja.

Kétnapos informális tanácskozást tartanak Stockholmban a svéd soros elnökség keretében tegnap és ma a tagállami infokommunikációs és energiaügyi miniszterek és ennek mai napján arról tanácskoznak majd, hogy milyen mélységű és időzítésű legyen az uniós áramár képzési modellbe való beavatkozás, amelyről az elmúlt hetekben nyilvános konzultációs is kezdeményezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés