Előfizetői tartalom

Így úszhatod meg az anyagi csődöt vészhelyzetben

Számos olyan élethelyzet adódhat, amikor egy hirtelen bekövetkező esemény miatt nem tudjuk a korábbi életszínvonalunkat fenntartani. Ilyen lehet például egy baleset után a rokkantság, de az is, ha egy komolyabb betegség miatt valaki hónapokra az ágyba kényszerül. A családfő halála esetén pedig akár a család elsődleges keresete is kieshet, arról nem is beszélve, hogy sok esetben hitelt is hagyhat maga után. A kockázati életbiztosítások mellett nagyon népszerűek a megtakarításos életbiztosítások is, ezeket megtakarítási céllal indíthatjuk, és lejáratkor vagy nyugdíjba vonuláskor használhatjuk fel. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az összes információt, amit a két típussal kapcsolatban tudni érdemes.

Gen Z Fest 2023 Tudj meg többet az életbiztosításokról a Portfolio Gen Z Fest 2023 május 10-i konferenciáján, ahol neked is ott a helyed! Információ és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés Az életbiztosítások alapvető jellemzője, hogy a szerződésben előre meg van határozva a biztosítási esemény....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés