Előfizetői tartalom

Új magyar holding indult a startupok felkarolására

Portfolio
Jelentősen leszakadtak a hazai, illetve regionális startupok az Európa és a világ más részein működő kezdő vállalkozásoktól. Ennek befektetői oldalról részben az állami pénz túlsúlya és a megfelelő tudástranszfer biztosításának a hiánya az oka. Az induló vállalkozások pedig kellő tőke, tudás, tapasztalat, partnerségek és piacismeret nélkül nehezen rúgnak labdába az erős globális versenyben. Egy sajtótájékoztató keretében a mai nap bemutatkozott a STRT Holding, amely új vállalkozói sztenderdet akar teremteni, hogy a mainál jóval nagyobb arányban váljanak sikeressé az itthon és a régióban alapított startupok.

A STRT befektető cég tíz éven belül már ezer startup befektetőjeként szeretne működni, és tizenöt év alatt egy milliárd euróra emelni a holding értékét. Elsősorban a B2B SaaS, az AI, az oktatás, a mobilitás, és egyéb technológiai területekről keresnek korai stádiumú, globális ambícióval rendelkező, innovatív szemléletű startupokat a portfóliójuk bővítésére Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés