Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat Amerikában

Portfolio
Komoly mínuszban nyitottak az európai tőzsdék ma reggel, miután a bankrészvények eladási hulláma az amerikai piacok után a kontinensre is átterjedt. A tőzsdék mélyrepülése mellett azonban ma is érkeztek kulcsfontosságú gazdasági események: magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor kerültek publikálásra a legfrissebb munkaerőpiaci adatok az Egyesült Államokból. Ugyan a 205 ezer fős várakozásokhoz nagyobb mértéken, 311 ezer fővel nőtt a nem mezőgazdaságban foglalkoztatottak száma, de a munkanélküliség a januári 3,4 százalékról 3,6 százalékra nőt februárban. Az amerikai tőzsdék nyitását követően tovább folytatódik a széleskörű eladási hullám, melynek következtében számos bank részvényeivel fel kellett függeszteni a kereskedést.

2023. március 10. 21:59 Megosztás Elromlott a hangulat Az amerikai tőzsdéken alaposan elromlott a hangulat, zárásra a Dow Jones Index 1,1, az S&P 500 1,5, a Nasdaq 1,8 százalékkal került lejjebb. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés