Előfizetői tartalom

A fő indexek közül egyedül a Dow zárt pluszban

Portfolio
Az ázsiai piacokon kifejezetten jó volt a hangulat ma reggel, miután a kevésbé szigorú jegybanki jelzések és néhány javuló gazdasági mutató kedvezően hatott a piacra, ezen felül pedig Warren Buffett pozitív kommentárjai is hajtották az emelkedést, miután a neves befektető bejelentette, hogy cége, a Berkshire Hathaway növeli részesedését a legnagyobb japán kereskedő cégekben. Ami az európai piacokat illeti, itt is pozitív hangulatban telt a kereskedés, miközben a befektetők várják a holnap megjelenő amerikai inflációs adatot, és a héten kezdődő első negyedéves gyorsjelentési szezont. Ehhez képest az USA-ban ma is inkább csak iránykeresés látszik.

2023. április 11. 22:02 Megosztás Csak a Dow zárt pluszban A Dow 0,29 százalékot emelkedett, a Nasdaq 0,43 százalékot csökkent, míg az S&P 500 nem tudott elmozdulni, 0 százalékon fejezte be a napot. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés