Előfizetői tartalom

Changing reality - Újragondolás és újratervezés az idei SMART-on

Portfolio
Napjaink egyik legnagyobb kihívása elengedni a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket, és helyettük új utakat, nézőpontokat keresni. A 2023. április 26-án a budapesti Akváriumban megrendezésre kerülő SMART 2023 konferencián szó esik arról, milyen hatással lesz a metaverzum, a MI-technológiák és a decentralizált gazdaság az egyes szektorok jövőjére. Az IVSZ rendezvényén az előadások és panelbeszélgetések során arra is választ keresnek, hogy miként lehet fenntartható világot alkotni egy alapvetően fenntarthatatlan környezetben, illetve hogyan változik meg a gazdaság és az üzlet a valós és a virtuális világ határainak elmosódása nyomán.

A SMART idei szlogene ‘Changing reality’ arra utal, hogy az alapjaiban megváltozó körülmények miatt a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket el kell engednünk, hogy új utakat, nézőpontokat keressünk helyettük. Ennek nyomán pedig azt is újra kell gondolnunk, amit a világról, a technológiáról, az üzletről tudunk – amiben a konferencia előadói is segédkeznek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés