FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Példátlan bírságot osztottak ki Magyarországon egy kamerás megfigyelés miatt

30 milliós bírságot szabott ki egy budapesti szépségszalonra a NAIH, ugyanis számos ponton sértették meg a GDPR szabályait. A szalon összesen 32 kamerát üzemeltetett, melyekkel nem csupán megfigyelte munkavállalóit és vendégeit, hanem hangrögzítésre is sor került. Az eset egyik fontos tanulsága, hogy a minket körülvevő világban a digitalizáció, a robotizáció és a mesterséges intelligencia rohamos fejlődésével az adatvédelem újabb és újabb dimenziókat nyit meg, és kihívásokat jelent, amelyekhez minden piaci szereplőnek alkalmazkodnia kell.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés