Előfizetői tartalom

Szárnyaltak az amerikai indexek

Portfolio
Az európai tőzsdéken mérsékeltek voltak az elmozdulások, a nagy sztori most a magyar részvénypiacon van, nagy forgalom mellett száguldott az OTP és a Mol is, miután a kormány szigorításokat jelentett be a befektetési alapoknál. 2023. július 1-től a kötvényalapok, részvényalapok és vegyes alapok portfóliójában legalább 60%-nak kell lennie az értékpapírok súlyának ez pedig megmozgatta a részvénypiaci befektetők fantáziáját, és elkezdték venni a hazai nagypapírokat. Annak ellenére, hogy a mai bejelentés nem egyértelműen jelenti azt, hogy a hazai alapokban a magyar részvénysúlynak emelkednie kell.

2023. április 27. 22:07 Megosztás Kirobbanó formában voltak ma a piacok A Dow 524,79 ponttal és 1,58%-kal nőtt, amivel a január 6. óta a legjobb napot zárhatta. A nap nyertese a Nasdaq volt, amely 2,4%-ot tudott nőni, míg az S&P 500 2%-ot emelkedett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés