Előfizetői tartalom

Ha egy mamutot kirúzsozunk, az attól még mamut marad - Készen állunk-e az AI-forradalomra?

Portfolio
A Portfolio Digital Transformation 2023 konferenciájának II/A szekciójában a főszerepet a mesterséges intelligencia, az adatfelhasználás és a digitális eszközök vállalati hatékonyságnövelésre való felhasználása kapta. A szekció panelbeszélgetésében a témát Georgiu Achilles, a CEU kutatója, Schin Lotár, az OTP mesterséges intelligencia vezetője, Tarnavölgyi Gábor, a Virgo System üzletfejlesztési igazgatója és Vadócz Zsolt, a K&H Bank digitális vezetője járták körül.

AI, chatbotok és end-to-end digitalizáció Georgiu Achilles szerint a legtöbb vállalat ma úgy működik, hogy nem is lát bele az adatokba, mintha puzzle-ökből dolgoznának. Ehhez képes a digitális transzformáció abban segít, hogy ezeknek a kirakós daraboknak már a felszínét is láthatjuk. Ehhez jönne az mesterséges intelligencia alapú technológia, amellyel össze is lehet rakni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés