Előfizetői tartalom

Hálózat, cloud és security egy kézből – csúcsra érhet a 4iG leánya

Portfolio
Másfél évvel ezelőtt zárult le a felvásárlás, amellyel az Invitech a 4iG Csoport részévé vált. Az Invitech vezérigazgatójával, Bőthe Csabával beszélgettünk arról, hogy mik az integráció tapasztalatai, hogyan segítik egymást a cégcsoport vállalatai, és milyen fejlesztési tervekkel készülnek a jövőre. Szóba került az is, hogy hogyan segíthet az automatizáció a távközlési infrastruktúra szolgáltatásokban és mennyire fáj az energiaválság az adatközpontokat is üzemeltető társaságnak.

Másfél évvel ezelőtt zárult le az Invitech felvásárlása, aminek eredményeként a cég bekerült a 4iG Csoportba. Hogy halad az integrációs folyamat, mik az eddigi tapasztalatok? A 4iG Csoport intenzív növekedésen ment keresztül az elmúlt években és komplex technológiai-infokommunikációs vállalatcsoporttá fejlődött. Az Invitech a B2B piac területén hozott kompetenciákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés