Előfizetői tartalom

Mínuszban ragadtak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Az elmúlt napokban főleg az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos tárgyalások határozták meg a nemzetközi hangulatot, és továbbra is ez a helyzet, hiszen a június 1-jei határidő közeledtével egyre nagyobb a feszültség. Tegnap az amerikai tőzsdék jelentős mínuszban zártak, miután nem tűnt úgy a hírek alapján, hogy a feleknek sikerült volna érdemi előrelépést tennie az adósságplafon ügyében. Ezek után az amerikai piacokat követve az ázsiai tőzsdék is estek, és a nemzetközi hangulattal összhangban az európai piacokon is régen látott esés alakult ki szerdán. Ehhez képest a magyar piac még relatíve jól tartotta magát. Este Amerikában nem tudtak magukhoz térni a részvényindexek.

2023. május 24. 22:04 Megosztás Itt a vége Az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos piaci bizonytalanság nem engedte egyelőre, hogy örömittas kereskedés induljon a tőzsdéken, így a Dow 0,77%-os, az S&P 500 0,73%-os, a Nasdaq 0,61%-os mínuszban zárta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés