Előfizetői tartalom

Leállítja a dollárkifizetéseket a Binance.US

Portfolio
A Binance.US (a Binance amerikai részlege) kriptopénz-tőzsde csütörtökön bejelentette, hogy ideiglenesen felfüggeszti az amerikai dollárban történő befizetéseket. A cég emellett azt is közölte, hogy banki partnerei arra készülnek, hogy június 13-tól potenciálisan felfüggesztik a dollárban történő kifizetési csatornákat. A bejelentés azt követően érkezett, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet pert indított a Binance és vezérigazgatója, Changpeng Zhao ellen.

A világ legnagyobb kriptotőzsdéjének amerikai ága a Twitteren arról adott ki tájékoztatást, hogy ez a mostani része azoknak a proaktív lépéseknek, melynek révén egy időre "crypto-only" tőzsdévé válna a szervezet. Hozzátették, hogy a kriptovalutákkal való kereskedés, staking, valamint a befizetések és a kifizetések továbbra is fennakadások nélkül működnek majd. The...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés