Előfizetői tartalom

Megfiatalította járműparkját a Waberer’s

Portfolio
Teljesítette a stratégiájában meghatározott célját a Waberer’s Csoport, miután 2,5 év alá csökkentette a magyar központú Nemzetközi Fuvarozási Szegmensébe tartozó nyerges vontatóinak átlagéletkorát - áll a vállalat közleményében. A Csoport az utóbbi években vontatóinak jelentős részét lecserélte, így magasabb színvonalú, értéknövelt és zöldebb kiszolgálást tud nyújtani az ügyfeleknek, ráadaásul a fiatalítás révén a Waberer’s flottájának működése költséghatékonyabbá, valamint fenntarthatóbbá válik.

A Waberer’s 2020-ban tűzte ki azt a célt, hogy jelentősen megfiatalítja, 2-2,5 év közé csökkenti, ezzel többek között hatékonyabbá és zöldebbé teszi járműflottáját. Ezt a célt mostanra sikerült elérni, miután 2,3 évre csökkent a magyar központú Nemzetközi Fuvarozási Szegmensbe (ITS) tartozó nyerges vontatóinak átlagéletkora, emellett pedig a teljes nemzetközi szegmens...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés