Előfizetői tartalom

Itt van Elon Musk új cége, az xAI

Portfolio
Elon Musk bejelentette, hogy xAI néven új, mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalatot indít. A cég célja, hogy "megértse az univerzum valódi természetét" - olvasható a cég honlapján. Musk és csapata a tervek szerint pénteken, egy Twitteren tartandó élő beszélgetésen keresztül ad majd bővebb tájékoztatást az xAI-ról.

Az xAI mögött álló csapat olyan személyekből áll, akik korábban olyan neves szervezetekben dolgoztak, mint a DeepMind, az OpenAI, a Google Research, a Microsoft Research, a Twitter és a Tesla; és olyan projektekben vettek részt, mint a DeepMind féle AlphaCode és az OpenAI GPT-3.5 és GPT-4 chatbotjai. Musk úgy tűnik, hogy az xAI-t olyan vállalatok potenciális versenytársaként pozicionálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés