FONTOS Betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban - Mutatjuk, mi áll a háttérben
 
Előfizetői tartalom

Vigyázz a külföldi nyaralással! Ha nem telefonálsz, akkor is jöhetnek a több tízezres roaming számlák

Portfolio
Igen kellemetlen meglepetéseket okozhat az, ha egy külföldi, nem EU-s országban lévő tartózkodás esetén a hónap zárásakor több tízezres roaming számlába futunk bele, annak ellenére, hogy nem használtuk külföldön a telefonunkat. Mégis előfordulhat ilyen, és ami talán még a pénzügyi károknál is kellemetlenebb, hogy létezhet olyan helyzet, hogy teljesen idegen emberek jelentkeznek be a vonal végén helyettünk, amikor a saját, magyar telefonszámunkat hívják. Egy Olvasónk élménybeszámolója következik.

Nem árt résen lenni, ha nem az EU-s országok valamelyikében tartózkodunk, előfordulhat ugyanis, hogy a tudtunk nélkül, idegen emberek fogadják a saját telefonszámunkra beérkező hívásokat. Edukáció, és a figyelemfelkeltés céljából osztjuk meg egy Olvasónk tapasztalatait, aki itthon a Yettel előfizetéses szolgáltatását veszi igénybe, és akit egy 3-as roaming díjzónás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés